Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kemaliye İlçe Başkanlığı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalarına hız verdi

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde  tüm AK Parti teşkilatının referandum için çalıştığını belirten AK Parti Kemaliye İlçe Başkanı Erdem Atmaca, "Kemaliye  İlçe başkanlığı, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte mahalle ve köy  gezilerimizi yoğunlaştırdık. Birlikte Kemaliye’nin en ücra köylerine giderek burada vatandaşlarımızla sohbet edip,  ’Evet’ gazeteleri ve broşürleri dağıttık.  referandumda neden ’Evet’ demeleri konularını anlattık” dedi.

Gerek ilçe merkezinde gerekse köylerde referandum çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettirdiklerini belirten AK Parti Kemaliye İlçe Başkanı Erdem Atmaca,  ilçe merkezinin yanı sıra köy, köy gezerek vatandaşlara halk oylaması hakkında bilgi verdiklerini ifade ederek, "Önümüzde referandum var. Dua ile çalışmaya başladık. Köy ve mahalle ziyaretleri ile derdimizi, heyecanımızı, neden evet dediğimizi anlatıyoruz, Vatandaşların da gereken desteği verdiğini ifade eden  Başkan Atmaca, Referanduma kadar, tüm seçmenlerimizi ziyaret edeceklerini yılmadan yorulmadan gece gündüz demeden, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayıp, bu kutlu davanın neferleri olarak EVET'in bir kurtuluş mücadelesi olduğunu anlatmaya devam edeceklerini ve hedeflediklerinin ise Erzincan’da Kemaliye İlçe Teşkilatının en yüksek oranda evet  oyu almak olduğunu  sözlerine ekledi.

Editör: Doğu Gazetesi