İstanbul Maltepe'de açılışı gerçekleştirilen Alemdaroğlu Yöresel Ürünler mağazası sahibi Şefik Özdemir, "Aranan marka bilinen ürün olmak için uğraş veriyoruz. Gayret bizden başarı Allah'tan" açıklamasını yaptı.

İstanbul Maltepe’de Bağlarbaşı Mahallesi Feyzullah Caddesi Selahattin Bey sokakta Alemdaroğlu Yöresel Ürünler mağazası açıldı. Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYADER) Başkanı Gürsel Sarımaden, ERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Taş, ERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Uçar, İYİ Parti Genel Kurul Üyesi Dursun Çolak, İstanbul Kemahlılar Derneği Başkanı Mehmet Oral, Maltepe Erzincanlılar Derneği Başkanı Sayın Recep Kaçan, Genç Erzincanlılar Derneği Başkanı Sayın Davut Temel ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapıya kadar ürün teslimi
Mağaza sahibi Şefik Özdemir ticaret hayatına Erzincan’da başladıklarını ifade etti. Şu anda ulusal marka olmak için ilerlemekteyiz. Teknolojiyi sürekli takip ederek sektörümüze yenilik yapma çabasındayız. Müşterilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurarak online olarak da satış yapıyoruz. Sipariş nereden gelirse gelsin kargo ile ayağına gönderiyoruz. Aranan marka bilinen ürün olmak için uğraş veriyoruz. Gayret bizden başarı Allah'tan" dedi

Editör: Doğu Gazetesi