2.ligi beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Anagold 24 Erzincanspor'un kalecileri güven veriyor . Kaleci Antrenörü Hasan Arabacı eşliğinde çalışan kaleciler günden güne daha çok gelişim gösteriyorlar

Anagold 24 Erzincanspor'un başarılı kalecileri Mert Akyüz,Murat Can Yıldız, Mustafa Özbay Kırmızı Siyahlı takımın camiasına seslendiler,“Bizlere güvenin, gerisini merak etmeyin” dediler.

Anagold 24 Erzincanspor takımı ligde oynadığı 19 karşılaşmada, 8 galibiyet, 5 beraberlik alırken 6 maçta yenildi. Rakip Filelere 31 gol bırakırken kendi kalesinde 23 gol gördü. Aldığı seri galibiyetler ile topladığı 29 puanla artı 8 averajla ligde 5.sıraya yükselerek Play-off grubuna kalacak takımların arasında yerini aldı.
Mert Akyüz,Murat Can Yıldız, Mustafa Özbay , kaleci antrenörü Hasan Arabacı gözetiminde lig maçlarına hırs içinde hazırlanırken teknik direktör Mesut Toros 3 kaleciye de güveninin tam olduğunu söyledi.

Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Mesut Toros kalecilerin gelişiminden oldukça memnun olduğunu belirterek, “Gözümüz Arkada Kalmıyor, Günümüz futbolunda bir kalecinin, kaleciden öte futbolcu kimliğinde müsabakalarda verim vermesinin önemi kaçınılmaz. Takımda forma giyen 3 kalecimize de güvenimiz tam. Antrenör Arkadaşımız Hasan Arabacı nezaretinde kalecilerimiz çok istekli bir şekilde çalışmalarını sürüdrüyor. Bizi çok ciddi müsabakalar bekliyor. Zirve yolunda her maçımız final niteliğinde. Görev alacak Mert Akyüz,Murat Can Yıldız, Mustafa Özbay'a inanıyor ve güveniyoruz. Bunu oynadıkları karşılaşmalarda gösterdiler. Üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getiriyorlar. Kendilerine ve kaleci antrenörümüz Hasan Arabacı'ya desteğim sonuna kadar sürecektir" dedi.

Kaleci Antrenörü Hasan Arabacı , Anagold 24 Erzincanspor'da Birbirinden kaliteli 3 kalecinin olduğunu belirterek," Üç kalecimiz de iyi kaleci. Ben onlara sonuna kadar güveniyorum. Kalecilerimizin üzerine titriyoruz. Kalecilerimiz iyi çalışıyor. Antrenmanlarda da özverili şekilde bu çalışmalarını sürdürüyorlar. Her antrenmanda ayrı olarak ilgileniyorum. Gayretli çalışmalarının sonuçlarını iyi bir gelişim göstererek tamamlıyorlar. Kısaca Anagold 24 Erzincanspor'da kaleciler güven veriyor" dedi.

Editör: Doğu Gazetesi