Anagold 24 Erzincanspor'da Kulüb Başkanlığına seçildiği tarihten beri başarılı çalışmalara imza atan Başkan Gökhan Keleş yine yeni yaptığı transflerler ile beğeni topladı. Başkan olduğu ilk yılında Anagold 24 Erzincanspor'u 3.Ligde önce Play-Off a daha sonra Antalya'da Play-Off maçlarında başarılı olarak 2.lige çıkarmıştı. Çıktığı ilk yılında 2.ligde 2020-2021 Futbol sezonunda Play-off oynayan Kırmızı-Siyahlı takımım 2021-2022 futbol sezonunda hedefi önce Ply-off daha sonra 1.lig. Kırmızı-Siyahlı takım ligin 19. haftasında Genç Başkan Gökhan Keleş Başkanlığında Mesut Toros Teknik Direktörlüğünde topladığı 29 puanla ligde Beşinci sıraya yükseldi.

Anagold 24 Erzincanspor takımı ligde oynadığı 19 karşılaşmada, 8 galibiyet, 5 beraberlik alırken 6 maçta yenildi. Rakip Filelere 31 gol bırakırken kendi kalesinde 23 gol gördü. Aldığı seri galibiyetler ile topladığı 29 puanla artı 8 averajla ligde 5.sıraya yükselerek Play-off grubuna kalacak takımların arasında yerini aldı.

Lige kötü bir başlangıç yapan Teknik Direktör değişikliğinden sonra Yeni Teknik Direktör Mesut Toros ile ligde başarılı sonuçlar elde eden Anagold 24 Erzincanspor ligin ikinci devresinde oynadığı 2 lig maçında attığı 6 gol ile aldığı 6 puanla topladığı 29 puanla ve maç eksiğiyle ligin 20. hafasında 19.maçında ilk beşte yani Play-Of' un içerisine girmeyi başardı. Kırmızı-Siyahlı takım ikinci yarı hazırlıklarına hedef Play-Of ve Birinci lig sloganıyla Antalya'da yapmıştı. Anagold 24 Erzincanspor ligin ikinci devresi için yaptığı nokta transferler ile taraftarın ve spor kamuoyunun takdirini kazanırken, yapılan yerinde transferler ile ligin ikinci devresinde Erzincan'da oynadığı Tarsus İdman Yurdu ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarında oynadıkları futbol ve alınan galibiyetler ile gösterdiler.

Teknik Direktör Erman kılıç ile ile lige başlayan Anagold 24 Erzincanspor, ligin ilk haftalarında arka arkaya puan kayıpları yaşadı. Ankara Demirspor ile alınan beraberliğin ardından Erman Kılıç ile yollarını ayıran Siyah-Kırmızılılar, teknik direktörlüğe Mesut Toros’u getirdi.

TOROS İLE ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR YENİDEN DOĞDU

Lig’in iyi takımlarından başarılı sonuçlar elde etmesine rağmen Amedspor'dan fikir ayrılığı nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalan Mesut Toros’un gelmesiyle Anagold 24 Erzincanspor adeta küllerinden yeniden doğdu. Lig’in 10’uncu haftasında görevine başlayan tecrübeli teknik adam yönetiminde Anagold 24 Erzincanspor,küme düşme hattında teslim aldı. Teknik Direktör Mesut Toros göreve başladığında Anagold 24 Erzincanspor 9 haftada 1 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 berabelik ile 7 puan toplarken, rakip fileleri 6 kez havalandırmış ve kendi kalesinde 10 gol görmüş averajı -4 dü. Karacabeyspor karşılaşması ile görevine galibiyetle başlayan Teknik direktör Mesut Toros ligde oynadığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 22 puan toplarken, rakip filelere 25 gol atıp kendi kalesinde 12 gol gördü.

Lige kötü bir başlangıç yapan Anagold 24 Erzincanspor Mesut Toros geldikten sonra aldığı başarılı skorlar ile ilk yarıda topladığı 29 puanla ve bir maç eksiğiyle ligde 5. sıraya yükseldi.

Play-Off mücadelesinde iddialı bir duruma geldi ve Puan durumunda liderle 16 puan farkı bulunurken 2. sırada bulunan takım ile puan farkı sadece 5. ligin 20 haftasında 19 karşılaşma yapan Kırmızı-Siyahlı takım Bucaspor (33) dan sonra ligde 31 golle Anagold 24Erzincanspor kaydederken averajı +8 oldu.

TAKIMA HEP İNANDI HEP GÜVENDİ

Kırmızı-Siyahlı takımın futbolcu kadrosuna güvenen Teknik Direktörü Mesut Toros ligde küme düşme hattında aldığı takım ile Play-off inancını hiç kaybetmedi. Ligin 20. haftasında oynadığı 19 lig karşılaşmasında 29 puanla ilk Beş e girmeyi başardı. Teknik bilgisi ve yönetim anlayışıyla oyuncuların özgüvenini geri getiren Mesut Toros, adeta sihirli dokunuşlarıyla futbolcuların performansını yeniden yukarıya çıkardı. Hem takımın hem de bireysel anlamda oyuncuların performanslarını yükselten İzmirli başarılı teknik adam, Play-off meşalesini Karacabeyspor galibiyetiyle yaktı. Nazilli Belediyespor’da her teknik direktörünün elde edemeyeceği tarihi bir başarıyı yakalayan, Mesut Toros ve ekibi Anagolgd 24 Erzincanspor'da aynı başarıyı tekrarlayıp Kırmızı-Siyahlı takımın tarihinde iz bırakmak için sürekli çalışıyor.

Ayrıca Mesut Toros, kendisine inanan Anagolgd 24 Erzincanspor Başkanı Gökhan Keleş ve yönetim kurulunun güvenini de boşa çıkarmadı. Teknik Direktör Mesut Toros ile Başkan Gökhan Keleş'in uyumlu çalışmaları takımı başarıdan başarıya götürüyor.

Öncelikli hedefimiz alt sıraladan önce kutulup Play-off grubuna kalmak ve Play-off maçlarında başarılı olarak 1.lige çıkmak olduğunu belirten başarılı Teknik Direktör Mesut Toros, "Küme düşme hattında aldığımız takımda Hedefimiz öncelikle olarak Play-off a kalmaktı. Ligin ilk devresinde oynadığımız iyi futbol ve aldığımız puanlar ile bir anda yukarılara çıktık ve ligi ilk yarıda 23 puanla 9. sırada tamamladık. İkinci yarı hazırlıklarına başlarken hedefimiz öncelikli olarak ilk beşin içerisinde yer almak Play-off grubuna girmekti.Ligin 20.haftasında bir maç eksiğiyle aldığımız iki galibiyetle bunu başardık. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Bunda en büyük etken devre arası kampının çok verimli geçmesi ile yeni takıma katılan arkadaşların takıma erken ayak uydurmaları. Yaptığımız nokta transferlerin ortaya koydukları ne kadar isabetli kararlar verdiğimizin göstergesidir. Ligin ikince devresinde çıkşımızın süreceğini ve Ben takımıma çok güveniyorum demiştim. Bunu bana ve Kırmızı-Siyahlı taraftara gösterdikleri için sahada mücadele eden kulübede oturan kısaca bizimle birlikte idmanlara çıkan tüm teknik heyetime ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Sahada ne olursa olsun çok güçlü bir Anagold 24 Erzincanspor olacak demiştim oldu..Ligin ikinci devresinde kazanma adına her şeyimizi ortaya koyacağız demiştim iki maçta onu başardık. İlk hedefimiz Play-off a kalmaktı demiştim şimdi ilk beş içerisindeyiz. Sonra 1 Lig’e çıkmak dedim inşallah lig tamamlandığında onuda başaracağız. Ligde güçlü takımlar ama biz de güçlüyüz. Sahaya çıkıp en güçlü Anagold 24 Erzincanspor'u izlettireceğiz dedim şimdi taraftarımız gönül rahatlığıyla izliyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki maçlarımızda da oyuncularım kazanma adına bütün gücünü ortaya koyacaktır.. Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz arasında güzel bir ilişki devam ediyor. Kulübümüzün geleceği adına önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Takımda ihtiyac duyulan bölgelere transferler yaptık ihtiyaç olursa yine yaparız. Çok çalışkan ve samimi bir Başkanımız var. Başkanımız, yönetim Kurulumuz, Teknik Heyet ve Futbolcular olarak bu şehrin adını yüceltmek için gece gündüz çalışıyoruz, Taraftarımızı ve Basınımızın bizim yanımızda olması ayrı bir mutluluk. Bize güvenenleri mahcup etmedik etmeyeceğiz. Bu hafta lig lideri Pendikspor'u deplasmanda yenip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. "dedi.

son olarak Akhisar Belediyespor galibiyetiyle önemli bir eşik atladıklarını söyleyen Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Şimdi üst üste Pendikspor ve Uşakspor maçları var. İkisi de zorlu rakipler. Ancak kolaya çevirmek bizim elimizde. Galibiyet serisi yakalayıp, hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz” dediFORM GEÇİCİ KLAS KALICI

Anagold 24 Erzincanspor'un en kariyerli ve bu sezon en başarılı isİmlerin başında gelen Muhammed Demirci oynadığı futbol ve attığı birbirinden güzel akıl dolu goller ile Adeta 'Form geçici klas kalıcı' mesajını veriyor. Anagolgd 24 Erzincanspor'da küllerinden doğan ikinci bir isim Muhammed Demirci. Barselona, Beşiktaş gibi devlerde ile Türkiye liglerinde forma giyen Duran topların usta ismi takımın adeta beyni Muhammed Demirci attığı goller kadar yaptığı asistler ile, Kırmızı-siyahlı takamın en fazla golünü (11) atarken,özel yeteneği ve oynadığı futbol taraftarın gönlünde taht kurdu.

OZAN PAPEKER YÜREĞİYLE OYNUYOR

Teknik Diektör Mesut Toros geldikten sonra takımda fark yaratan ve sahada verdiği mücadele ve attığı goller ile Ozan Papeker'in takıma katkısı takdirle karşılanıyor. Taraftarın muhteşem bir karakter, harika bir futbolcu dediği Ozan Papeker Kırmızı-siyahlı taraftarlar tarafından çok seviliyor, çünkü yüreğiyle oynadığına herkes hem fikir. Hem kulübü hem de arkadaşları için. Taraftarlar onu çok sevmelerinin nedeni, hata yapsa bile bunu umursamıyor, arkadaşlarına hissettirmiyor birde en önemlisi arkadaşlarını her durumda motive ediyor ve sürekli ileri, daima ileri bakıyor. Bu mantalite gerçekten çok değerli. Çünkü her zaman hata yapabilirsiniz ancak önemli olan bunun sizi bir adım sonrası için etkilememesidir. Bu yüzden Kırmızı-Siyahlı taraftarlar onu çok beğeniyor.

Sahada basmadık yer bırakmayan Ozan Papeker son haftalarda attığı 8 gol ile kendisine güvenenleri mahcup etmezken Play-off yolunda takıma son derece katkı sundu.

GOLLERİ 9 FARKLI İSİM KAYDETTİ

Ligde 31 gol atan Anagolgd 24 Erzincanspor'un gollerini Muhammed Demirci 11

, Ozan Papeker 8,Uğurcan Bekçi 4, Oktay Balçı 2, İbrahim Köse 2,Diğer golleri Atalay Yıldırım,Mustafa İnan ,Sefa Küpeli ve Mustafa Ethem Erboğa kaydetti.

DEFANSIN SİORTASI MÜMİN TALİP PAZARLI

2019-2020 Futbol sezonunda geldiği Kırmızı-siyahlı takımın kaptanlığınıda yapan Mümin Talip Pazarcı, oynadığı futbol, takipciliği, kademe anlayışı ile defansının sigortası oldu. Oyunu defanstan kurmasıyla hafızalara kazınan tecrübeli futbolcu, Kırmızı-siyahlı taraftarların en sevdiği en güvendiği isimler arasında yer alıyor.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU

Anagold 24 Erzincanspor kigin ikinci devresinde liglerde kendilerini oynadıkları futbolla ıspatlamış Mustafa Ethem Erboğa, Canberk Dilaver, Kadir Arı anlaştı. Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra çıkış yakalayan Kırmızı-Siyahlı takım ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor. İlk yarıda ligde en fazla golü atan iki takımdan biri olan ve 23 puanla ligi 9. sırada tamamlayan Anagold 24 Erzincanspor yaptığı nokta transferler Mustafa Ethem Erboğa, Canberk Dilaver, Kadir Arı, Rüştü Hanlı, Okan Yıldız ile ikinci da aldığı iki galibiyet ile ilk beş içerisinda ve Play-off grubunda. Hedefine adım adım yürüyen Kırmızı-Siyahlı takımda, trasferler beğenilirken oynadıkları futbolla Erzincanlı taraftarlardan tam not aldı.

MUSTAFA ETHEM ERBOĞA İKİNCİ MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Anagold 24 Erzincanspor'da 2020-2021 futbol sezonunda 32 lig maçında 18 gole imza atan Mustafa Ethem Erboğa ile sezon sonuna kadar anlaşırken genç golcü yuvam dediği Erzincan'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

2020-2021 Futbol sezonunda Anagold 24 Erzincanspor'da kiralık oynayan ve başarılı bir sezon geçiren ve attığı goller taraftarın gönlünde taht kuran Kasımpaşa’nın yetenekli forveti kiralık olarak 2021-2022 futbol sezonunun ilk yarısında (Hekimoğlu) Trabzon 1461'de forma giyen golcü Mustafa Ethem Erboğa yeniden Kırmızı-Siyahlı formayı giyecek.

Anagold 24 Erzincanspor ile Mustafa Ethem Erboğa Sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Futbola Kasımpaşaspor'da başlayan ve Mustafa Ethem Erboğa 2017-2018 Kasımpaşa U 19 ve U 21 takımlarında forma giyerken, Kızılcabölükspor ile devre arası anlaştı. 2018-2019 Futbol sezonunda yeniden Kasımpaşa A takımına dönen Mustafa Ethem Erboğa 2018-2019 futbol sezonunda Sultanbeylispor takımına transfer oldu.2019-2020 sezonunda Kızılcabölükspor ile Anlaştı. 2019-2020 futbol sezonu devre arasında Anagold 24 Erzincanspor ile anlaşan genç golcü lig bitimine kadar 7 gol kaydetti.Tekrar Kırmızı -siyahlı takım ile anlaşan Mustafa Ethem Erboğa Anagold 24 Erzincanspor'da 2020-2021 futbol sezonunda 32 lig maçında 18 gole imza atarak taraftarın gönlünde taht kurarken iddilaı takımların listesine girdi ve 2 ligin iyi takımlarından 2021-2022 futbol sezonunun ilk yarısında (Hekimoğlu) Trabzon 1461 ile anlaştı. Benim yuvam dediği Erzincan'a dönen Mustafa Ethem Erboğa ligin ilk yarısında 5 gol kaydetti.

Anagold 24 Erzincanspor yönetimide taraftarıda, Mustafa Ethem Erboğa'nın yeniden Kırmızı-Siyahlı takımın formasını giymesinden mutlu olurken iki maçta sonradan oyuna gidi ve bir gol kaydetti.

CANBERK DİLAVER'İ TARAFTAR SEVDİ

Anagold 24 Erzincanspor takımı Türkiye 2.liglerinin iddialı takımlarında ve Genç Milli takımlarda forma giymiş Canberk Dilaver ile anlaştı.

TFF 2'nci Lig takımlarından Anagold 24 Erzincanspor, dış transferde 2021-2022 sezon başı Uşakspor'da forma giyen ve 2000-2021 futbol sezon 1'nci Lig'de Adanaspor forması giyen sol kanat (Bek-Forvet) Canberk Dilaver'le anlaştı. Kırmızı-siyahlı kulüp sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "2021-2022 futbol sezonunda Uşakspor'da lige başlayayan Canberk Dilaver ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. 2020-2021 sezonu Adanaspor'da tamamlayan 28 yaşındaki sol bek oyuncusu Canberk Dilaver Samsunspor'da profesyonel olan tecrübeli savunmacı, Orduspor, Manisaspor, 1461 Trabzon, Göztepe , Giresunspor , Elazığspor ve son olarak Uşakspor kulüplerinde de forma giydi. Kırmızı-Siyahlı takımda iki oynadığı futbol , kademe anlayışı, müdahaleleri ve yeteneğiyle taraftarın gönlünde taht kurdu.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN KADİR ARI TRANSFERİ TAM İSABET

Futbola Nazilli'de başlayan Kadir Ari, 16 Yaşında Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Her iki kenarda oynayan yetenekli futbolcu sırasıyla Turgutluspor, Sancaktepe, Balçova, Manisa FK, Hacettepespor, Gümüşhanespor, Uşakspor ve Sakaryaspor formalarını giydi. Yetenekli kanat oyuncusu Kadir Arı 2021-2022 futbol sezonunun ikinci yarısında Kırmızı-Siyahlı formanın başarısı için ter dökerken iki maçta ortaya koyduğu futbol ve yaptığı iki asistle taraftar tam aranan kanat oyuncusu olduğu görüşünde birleşiyor.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR RÜŞTÜ HANLI İLE ANLAŞTI

Anagold 24 Erzincanspor 1.Lig takımlarından Adanaspor'da 24 yaşındaki defans oyuncusu Rüştü Hanlı ile sözleşme imzaladı. Son olarak Adanaspor'da forma giyen Rüştü Hanlı daha önce sırası Vanspor, Bursaspor,Elazığspor ve Adana Demirspor takımlarında forma giymişti. Akhisar Belediyespor karşılaşmasının son dakikalarında oyuna giren Rüştü Hanlı düzgün fiziğiyle, sahada duruşuyla ve yerinde müdahaleleriyle taraftardan tam not aldı.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR OKAN YILDIZ İLE ANLAŞTI

Anagold 24 Erzincanspor ,TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor da oynayan 30 yaşındaki sol bek ve stoper mevkilerinde oynayan Okan Yıldız ile sözleşme imzaladı.

Son olarak Serik Belediyespor'da stoper mevkiinde oynayan Yıldız, daha önce sırası ile Afjet Afyonspor, Bayburt İl Özel İdare, Tarsus İdman Yurdu, Pendikspor, Kastamonu 1966, 1461 Trabzon ve Kartalspor'da forma giymişti.

Editör: Doğu Gazetesi