Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretmen Sibel Çakır Anaokulu yıl sonu etkinliği, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Eğitim Müfettişleri Başkanı Selahattin Karaman, Şube Müdürü Sayın Abdulvahap Terece, okul müdürü, öğretmenler, veliler ve diğer davetlilerin katılımları ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin foto-gösterimi(slayt gösterisi) ile devam etti. Özenle seçilmiş kostümler ve koreografi ile etkinlikte hünerlerini sergileyen minikler, kep ve cübbe giydikleri diploma töreninde karnelerini İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün'den aldılar.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, "Bu vesile ile emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Küçüklerimiz bu gün gerçekten hem eğlendiler hem de ailelerini bol bol tebessüm ettirdiler. Bizler böylesine hünerli çocuklarımız olduğunu görünce mutlu oluyoruz. Allah tüm çocuklarımızı esirgesin, korusun. İnşallah ilerde hepsi birbirinden başarılı, kendisine, ailesine ve vatanına faydalı bireyler olurlar." dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün ve Eğitim Müfettişleri Başkanı Selahattin Karaman ile hatıra fotoğrafı da çektiren minikler, hem kendilerine hem de ailelerine neşeli bir anı bırakmış oldular.

Editör: Doğu Gazetesi