Derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında başkanı bilgilendiren Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa İlhan,  “Büyükşehir belediye başkanımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisi bizleri her zaman mutlu etmiştir. Kendileri zaman zaman derneğimize gelerek ziyarette bulunarak desteğini esirgemiyor. Bizlerde hem iadeyi ziyarette bulunmak ve yeni belediye binasının hayırlı olması dileklerini iletmek için kendisini ziyaret ettik ve başkanımızı Erzincan’a davet ettik.” dedi.

            Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Antalya'da yaşayan Erzincanlıları ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Şehrimizin değerleri ile yakından alakalı olan Erzincanlı kardeşlerim, bu şehirde yaşarken hem Erzincan’ın değerlerini anlatıyorlar, hem de Antalya'ya önemli katkılarda bulunuyorlar. Erzincanlılar değerleri ve ülkesine bağlılıkları ile büyük bir değerdirler. Bunu da Antalya’da gerek biz yöneticilere ve gerekse bu şehirde yaşayan insanlara hissettiriyorlar.

Bu ziyarette beni Erzincan’a davet ettiler. Bu davet beni oldukça heyecanlandırdı. İnşallah en uygun bir zamanda Erzincan’da bulunmaktan büyük mutluluk duyacağım.” İfadelerine yer verdi.

Ziyaretin sonunda Antalya Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa İlhan, Belediye Başkanı Menderes Türel’e çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Editör: Doğu Gazetesi