Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde asfalt yama çalışmalarınaaralıksız devam ediyor.Yapılan program dâhilinde çalışan ekipler, acil olan bölgelere öncelik vererek asfalt onarım, bakım ve yama çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında alt yapı çalışmalarından dolayı hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelinde daha önce tespit edilerek plan ve programa alınmış tüm mahalle ve sokaklarda asfaltlama ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Çukurkuyu ve Yalnızbağ Yerleşkelerinde tahrip olmuş yollarda asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Şehrimizin her yerinde planlı bir şekilde, vatandaşımızın memnuniyetini ön planda olacak şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Üst yapıda çözüm bekleyen sorunları gideriyoruz. Şehir merkezinde yapmış olduğumuz üst yapı çalışmaları ile trafik akışını ve yaya ulaşımı daha güvenli kaliteli hale getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte güçlü bir şekilde şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi