19 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası’na Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Romanya ve Türkiye olmak üzere 6 ülkeden 43 Milli sporcu katıldı.

 

Badminton Milli Takımımızda Erzincan Türk Telekom Spordan dört sporcumuz  yer aldı. Bengisu Erçetin, Nazlıcan İnci, Emre Sönmez, Mehmet Çapar Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etti. Milli Sporcularımıza, Uğur Erçetin  Milli Takım Antrenörü olarak eşlik etti.

 

Takım Müsabakaları ardından, ferdi müsabakalarda da ise Erzincan Türk Telekom Spordan Bengisu Erçetin ile Nazlıcan Çift kızlarda Balkan şampiyonu, Karışık çiftlerde yine Bengisu Erçetin ile Emre Sönmez Balkan şampiyonu, çift erkeklerde ise Emre sönmez ile Mehmet Çapar Baklan üçüncüsü olmuştur.

 

Erzincan Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Recep Karakoç ; Ülkemizin Serhat şehri Edirne’de yaptığımız 19 Yaş altı Balkan Badminton Şampiyonasında Şampiyon olmak, bizleri 7-16 Nisan 2017 tarihinde Fransa’nın Paris şehrinde yapılacak 19 yaş altı Avrupa Gençler Şampiyonası öncesinde gururlandırmıştır. İnşallah Avrupa Gençler Şampiyonasında da aynı başarıyı devam ettiririz. Sporcularımızın Şampiyon olmasında emeği geçen Sporcu ve Antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımız Nisan ayında Fransa’da yapılacak Avrupa şampiyonası için Edirne’de bir haftalık kampa girmiştir.

 

Bizlere her konuda destek sağlayan başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne  , İl Milli Eğitim Müdürlüğüne  ve Badminton İl temsilcisi Selçuk Köksal’a teşekkür ediyoruz. dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Doğu Gazetesi