Kemaliye Başbağlar Köyü grup yolunda yapımı devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde incelendi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kemaliye Kaymakam Vekili Cüneyt Demirkol, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Kemaliye Başbağlar Köyü grup yolunda yapımı devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde incelediler.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen ve Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi öncülüğünde yüklenici firma tarafından yapılan iyileştirme ve yol genişletme çalışmalarının son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Erzincan Valisi Mehmet Makas, 20 kilometrelik yolda yapılan tüm çalışmaları yerinde gördü.

Barasor Vadisi’ndeki birçok köyün yer aldığı gurup yolunun bu yaz mevsiminde tamamlanacağını belirten Erzincan Valisi Mehmet Makas, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşımın daha konforlu olacağını söyledi.

İncelemeler sırasında bölgedeki köy sakinleri Erzincan Valisi Mehmet Makas ile görüşerek, yapılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi