Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Orhan Çimen, emeği geçenlere tek tek teşekkür ederek şunları söyledi; “10 Eylül 2019 tarihinde, inşası sona gelinen ve çok yakın tarihte halkımızın hizmetine açılması planlanan 250 yataklı ek hizmet binamızın tıbbi cihaz ve mefruşat planlaması için T.C.Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Tıbbi Cihaz ve Tıbbi Hizmet Alımları Planlama Dairesi Başkanlığı ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı sonucu kurumumuza ödenek açılış için ilk etapta tahsis edilmiştir. Ayrıca bu ödeneğe ek olarak yanı sıra planlanan 28 yataklı ek yoğun bakımlar, 40 yataklı palyatif bakım, ek 20 yataklı dializ, ek ve yeni Laboratuar Hizmetleri, yeni üst düzey Bilgisayarlı Tomografi, yeni ve ikinci Anjiografi Ünitesi, Girişimsel Radyoloji Ünitesi ödenekleri sözü alındı. Toplantı öncesi İlimiz Milletvekilleri Sayın Süleyman Karaman, Sayın Burhan ÇAKIR beyefendiler ile birlikte Sayın Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
Desteklerini her zaman dağ gibi arkamızda hissettiğimiz ve bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum. Ayrıca Sayın Erzincan Valimiz Ali Arslantaş'a, İlimiz Milletvekilleri Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan ÇAKIR'a, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr.Akın Levent 'e, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Erkan Hirik’ e teşekkür eder,saygılarımı sunarım.”

Editör: Doğu Gazetesi