Başkan Aksun mesajında; “Bugün Türk Polis Teşkilatının 176. Yıldönümünü onur ve gururla kutluyoruz.

Öncelikle şehrimizde ve ülkemizde huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden görevini ifa eden tüm polis teşkilatı mensuplarının polis haftasını kutluyorum.

Gece gündüz devleti için çalışan, milleti için çırpınan polislerimizin hangi zorluklar altında görevlerini icra ettiklerinin bilincindeyiz.

Milletimizin güven kaynağı olan polis teşkilatımız, ülkemizin bütünlüğüne ve istikbaline yönelen her türlü tehdit ve tehlikeye karşı bu güne kadar var gücüyle göğüs germiş milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

Polislerimiz şehirlerimizde güvenliği sağlamakla birlikte askerimize de destek olmuş dağlarda teröre göz açtırmamıştır.

Vatan, Millet, Bağımsızlık ve Bayrak gibi değerlerimiz; polis ve askerimizin gücü ve kudreti ile bu günlere kadar zarar görmemiş bundan sonrada zarar görmeyecektir.

Türk polis teşkilatımız hukuk üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı ön planda tutarak onurlu ve şanlı bir şekilde 176 yılı geride bırakmıştır. Bizde bu vesile ile polis teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Erzincan’ımızın ve ülkemizin her bir köşesinde başarılı çalışmalar yürüten emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyor bu cennet vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi