Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Babaların ailenin yapı taşı olduğunu ifade eden Başkan Aksun, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Aileyi oluşturan yapı taşlarından olan anne ve babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı ve otorite gibi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız ise aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinde gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Babaların sadece bugünde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.

Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere koca yürekli tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi