Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Aksun mesajında; “Rahmet ve bereket simgesi, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın ve karşılamanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Tüm insanları huzur ikliminde buluşturarak, milletimizin paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi hasletlerinin artmasına vesile olan Ramazan ayı yuvalarımıza bolluk bereket, huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile kardeşlik duygularını asırlar boyunca en iyi şekilde yaşamış, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktaran bir milletin mensupları olarak, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayda halkımızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içersinde olacaklarına inanıyorum. İnşallah manevi coşku ve lezzetin yaşandığı bir ay boyunca Türk-İslam âlemi diriliş ve silkinişle birlikte sükûnete kavuşur.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dilerim.”

Editör: Doğu Gazetesi