Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. İslam âleminin ve Erzincanlı hemşerilerinin bayramını tebrik eden Başkan Aksun, mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i büyük bir birliktelikle tamamlamanın ve sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel günleri Erzincan halkı için unutulmaz kılmak adına, Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Erzincan’da Ramazan ayı etkinlikleri ile vatandaşlarımıza eski ramazanları yaşatmayı amaçladık. Yüce Allah, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayına tekrar kavuşmayı bizlere nasip etsin inşallah.

Ramazan Bayramı’nın dünyanın dört bir yanında acı çeken başta Müslüman kardeşlerimiz ve soydaşlarımız olmak üzere bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, milletimizin ve İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi