Ziyarette Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Belediyesinin son 4,5 yıllık çalışmaları hakkında Gazetemiz sahibi Gazeteci- Yazar Halil İbrahim Özdemir’e bilgiler verdi.
Düzenlenen ziyarete Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Belediye Başkan Yardımcıları Osman Terzioğlu, Seyfullah Kaban, Mehmet Şireci ve Belediye Meclis üyesi Hulusi Yetiş katıldı.
Düzenlenen ziyarette bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır: “ 29 Mart 2009 tarihinden bu yana sürdürmüş olduğumuz görev ve üstlendiğimiz sorumluluk çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 6'şar aylık periyotlar içerisinde hem yapılan çalışmalar hem de yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş ve düşünceleri almak, kaynaklarımızın daha da verimli kullanılması adına fikir ve düşüncelerle yapılacak olan çalışmaları yeniden şekillendirmek ve gözden geçirmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretler çerçevesinde Erzincan basın camiasının önde gelen isimlerinden olan Gazeteci- Yazar Halil İbrahim Özdemir ağabeyimizi ziyaret ettik. Kendisine bizleri ağırlandığı için teşekkür ediyorum” dedi.  
Nazik ziyaretlerinden dolayı Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’a teşekkür eden Gazetemiz sahibi Gazeteci- Yazar Özdemir, Başkan Çakır’a çalışmalarında başarılar diledi. 
Editör: Doğu Gazetesi