Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, çarşı esnafını gezerek istek ve beklentileri dinledi.

Çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleri ile halkın arasında yer almaya devam eden Belediye Başkanı Bekir Aksun, esnafları ziyaret ederek hem sohbet etti hem de talepleri dinledi.

Genç yaşlı herkesin ilgisi ile karşılanan Başkan Aksun, Erzincan’da yapılan çalışmalar ile büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, alışveriş yapan vatandaşlar ile de sohbet etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Aksun, Erzincan Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında esnafa ve vatandaşlara bilgi verdi.

Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Başkan Aksun, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şekilde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Erzincanımıza hep birlikte katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi