AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, 81 il ve 973 ilçeden yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlattı.  “Teşkilat Akademisi” eğitimleri kapsamında Erzincan İl Teşkilatına 23-24 Ekim 2021 tarihlerinde eğitim verilecek.

“Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganıyla düzenlenecek eğitim kapsamında AK Parti Erzincan İl Teşkilatına eğitimi ise MKYK Üyesi Konya Milletvekili Ahmet Sorgun verecek.

Konuya ilişkin olarak konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci yaptığı açıklamasında: “2023 seçimlerine yaklaşık iki yıl kala 81 il ve 973 ilçede AK Parti yöneticileri tam 12 farklı alanda ve 10 hafta sürecek çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulacak.

Program kapsamında AK Parti Erzincan İl Teşkilatımıza 23-24 Ekim tarihlerinde MKYK Üyemiz Konya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sorgun tarafından eğitim verilecek. Teşkilatlarımızın 2023 seçimlerine hazır hale getirilmesi, Algı yönetimlerine karşı motivasyonların en üst düzeye çıkarılması, İcraatlarımızın en ince detayına kadar aktarılması, Muhalefetin gayrinizami harp mantığıyla devam ettirdiği akla mantığa sığmayan saldırılarının püskürtülmesi noktalarında bilgilerle teşkilatımızı tazeleyeceğiz.  Bu eğitim teşkilatımıza özeldir. Dışarıdan katılım olmayacaktır. Ülkemiz için Erzincan’ımız için verilecek eğitimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.             

Teşkilat Akademisi Nedir?

Teşkilat Akademisi, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın eğitim faaliyetleri gerçekleştirme sorumluluğu kapsamında, teşkilat mensuplarına yönelik düzenlediği üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayan eğitim programıdır.

Teşkilat Akademisi’nin esas amacı, motivasyonu, inancı, özgüveni ve aidiyeti yüksek teşkilat mensupları yetiştirmek ve teşkilat mensuplarının yetenek ve kapasitelerini daha da arttırmaktır. Bu kapsamda, AK Parti teşkilatlarının kurumsallaşması ve ortak dil birliğinin güçlendirilmesi; bilgi ve iletişim teknolojilerini yoğunlukla kullanması; kurumsal stratejilere ve karar destek mekanizmalarına katkı vermesi, yönetim ve liderlik yetenekleri geliştirmesidir.

Teşkilat Akademisi, İl Başkanları Liderlik Kampı ve Bölge Bazlı Teşkilat Akademisi olarak iki düzeyde gerçekleştirilmektedir. İl Başkanları Liderlik Kampı, AK Parti Genel Merkezi’nde, Bölge Bazlı Teşkilat Akademisi ise 7 bölge ve 81 ilde uygulanmaktadır. İl Başkanları Liderlik Kampı’na üç kademe il başkanları, Bölge Bazlı Teşkilat Akademisi’ne ise üç kademe il ve ilçe yönetimi katılmaktadır.

Teşkilat Akademisi’nin eğitim içeriği teşkilat mensuplarının katılımıyla düzenlenen eğitim ihtiyaç analizine göre belirlenmektedir. Bu çalışma her yıl yenilenmektedir”

Editör: Doğu Gazetesi