Erzincan İl Müftülüğü’nce vaiz ve hatiplerin, din hizmetleri uzmanları ve müftü/müftü yardımcılarının da katılımıyla farklı camilerde sabah namazı buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Erzincan İl Müftülüğü’nden vaiz ve hatiplerin, din hizmetleri uzmanları ve müftü/müftü yardımcılarının da katılımıyla hafta içi farklı camilerde cemaati sabah namazına teşvik ve sabahın seher vakti manevi kazancından istifade etmek düşüncesiyle sabah namazı buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Erzincan Mevlânâ Camii’nde bu sabah camii görevlilerinin ve farklı camilerden gelen görevlilerin yanısıra, İl Vaizi Servet Tiryaki’nin sohbet ettiği, Cami-i Kebir İmam Hatibi Adem Kocatürk ve Müezzin Kayyım Erdoğan Seren’in Kur’an-ı Kerim okuyup ilâhi ve kasideler seslendirdiği, ümmetin dirlik, birlik, sıhhat ve selameti için dualar edildiği bir buluşmanın ardından cami cemaatine çorba ikramında bulunuldu.

Erzincan Müftülüğü’nden yapılan açıklamada; “Farklı yerleşim birimlerinden cami cemaatinin bu program ve buluşmalara katılımlarını ve sabah namazı seher vaktinin bereketiyle buluşmalar gerçekleştirmeye cemaatimizi bekliyoruz” denildi.

Editör: Doğu Gazetesi