CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Tüm illerimizde olduğu gibi Erzincan ilimizde de artık kadınlar, politikadan sanata her alanda bulunmakta, konumlarını başarılı bir şekilde temsil etmektedirler.  Sorunları çözmek için isteklerini ifade edebilmekteler.

Toplumun her zerresinde dışlanan, öldürülen ve ötelenen kadınlar olarak; adil bir yaşam ve fırsat eşitliği için düşlerimizdeki özgür dünyayı kuracağımız günler yakındır.

 Emek emek, ilmek ilmek işliyoruz ,Örgütlü gücümüz ile Kadın kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka'nın dediği gibi birinci görevimiz Örgütlenmek ,Örgütlenmek,Örgütlenmek olacaktır.

Biz kadınlar örgütlenerek başaracağız. Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka'nın dediği gibi

Bir birimize sırt vereceğiz. Sevgiyi çalışarak örgütleyeceğiz. Hedefimiz hep örgütlenmek, örgütlü mücadelemizi çoğaltmak olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak; Türkiye’nin her bir köşesinde yalnızlaştırılmış, unutulmuş, sahipsiz bırakılmış vatandaşlarımız, kadınlarımız için örgütleniyoruz! Hızla artan kadın kolları üyelerimizle, her geçengün sesimizi çoğaltıyoruz. Şiddetgören, yalnızlaştırılan kadın ve çocuklaraYaşamHak destek hattımızla ulaşıyoruz. Onlara “Yalnız değilsin biz varız” diyoruz.

Kadın mücadelemize omuz veren derneklerle kenetlenerek, örgütlü mücadelemizibüyütüyoruz. Dipten gelen bir dalgayla kadın hareketinin ülkemiz kaderini değiştireceğini  biliyoruz.                                 “Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar” kararlılığıyla çıktığımız yolda,  İnanıyoruz ki; kadınların eşit temsil hakkını, sizlerle birlikte tabandan örgütleyeceğimiz kitle hareketleriyle elde edeceğiz. Hakkımız olanı alacağız. Bulunduğumuz her alanda güvenceli ve eşit bir yaşamı örerek kadınların sesine sesve  nefesi olacağız.

Anadolu'nun her karış toprağında bir kahraman kadın olmuştur ve bizlere bağımsız Türkiye sevdasını miras bırakmıştır. Ülkemizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, ilk seçimlerde elde edeceğimiz iktidar başarısının kahramanları, biz kadınlar olacağız.

 Vatandaşlarımızın kapısını çalıp talep ve şikayetlerini dinleyip yarınlarımız için politik çözümler üretmeye devam ediyoruz

Bu yürüyüş hiç bitmeyecek. Sokaktan, mahalleden, esnaftan, vatandaşımızın yanında olmaktan onlarla birlikte yürümekten hiç vazgeçmeyeceğiz.

Yoksulluğu, adaletsiz gelir düzenini, zamları ve çaresizliği bitirmekte kararlıyız!

 Aile Destekleri Sigortası ile refah düzeni getireceğiz.

Komşularımızla konuşacağız.

81 il ve 973 ilçemizde  örgütlü gücümüz ile CHP yönetim leri ve tüm örgütleri ile  sahadayız halkımızın sorunlarını dinliyor ,tüm sorunlarını biliyoruz .

Çözüm proğramlarımız ile Türkiye'yi yönetmeye talibiz.

Çözümsüz sorun yoktur

Sorun yanlış yönetimlerdedir.

CHP iktidarında çözümler hazır,Biz hazırız .

Sizlerin huzurunda birkez daha çağrımızı yeniliyoruz Bize Katılın diyoruz ..

  Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız..

Umudu Örgütlüyor, Dayanışmayı Büyütüyoruz.

Alım gücü düşen, traktörüne mazot almakta zorlanan, gübreye gücü yetmeyen, hayvanını besleyemediği için kesime gönderen köylümüz çıkmaza girmiş...

Bu işin çözümü sandıkta…Biz hazırız..

 Çiftçimizin sorunları büyük ama çözümü var. Çözüm çiftçiyi desteklemek ve üretmekte.

Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında CHP iktidarında Halkımızın tüm sorunlarını biliyoruz ve kalıcı çözüm politikalarımız la geliyoruz ve

Onun için Diyoruz ki ,

Biz hazırız;Halkın nefesi olmaya, umutları yeşertmeye geliyoruz.İnsanca yaşamak için hep birlikte omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz.

Kadının,gencin,emeklinin,çiftçinin,esnafın sesi olmaya;yoksunluğu bitirmek için birlikte başarmaya geliyoruz.

Bizim önceliğimiz Türkiye, bizim önceliğimiz demokrasi, bizim önceliğimiz bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye

Bizler o yüzden diyoruz ki Bize Katıl…”

Editör: Doğu Gazetesi