16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi partiler çalışmalarını hızlandırdı. CHP Erzincan Gençlik Kolları referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlara broşür ve şeker dağıttı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Gençlik kolları Dörtyol mevkiinde ‘Hayır’ çalışması yaptı. Kendi elleri ile hazırladıkları şekerlemeleri ve neden ‘Hayır’ broşürlerini vatandaşlara dağıtan CHP Gençlik kolları İl Başkanı Elif İnci Utlu, çalışmalarına 16 Nisan gününe kadar devam edeceklerini söyledi.

CHP Gençlik Kolları Erzincan İl Başkanı Elif inci Utlu, yaptıkları referandum çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları olarak kendi el emeklerimizle hazırladığımız hayır şekerlerimizi halkımıza sunuyoruz. Çok güzel olumlu tepkiler alıyoruz. İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Erzincan’da çok ciddi anlamda çalışmalar yapıyoruz. İlçe ilçe, köy köy, sokak sokak geziyoruz. Tek afiş asmakla bu iş bitmiyor. Hayır broşürlerimizi tek tek dağıtım bunu anlatıyoruz. Referanduma 13 gün kaldı inşallah bizim için hayırlısı olacak” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi