Tanrıverdi Düğün Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan, CHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Sağır, CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Metin Çanakçı, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları katıldı.
Aday tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Sağır konuşmasında; “Tam bağımsız Türkiye hedefi ile koşturan ve idam edilen Deniz Gezmiş’in bugün doğum günüdür. Deniz Gezmiş’i ve arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Yerel seçimler genel seçimlerin aynası olacaktır “ dedi.
Desteğinize İhtiyacım Var
Daha sonra CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Metin Çankaya açıklamasında; “ Aile olarak yıllarca Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yaptık. Devrimci demokrat ve yurtseverlik bizim olmazsa olmazımızdır. Yalan ve bu soygun düzenine dur diyebilmek için desteğinize ihtiyacım var. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Erzincan’ı en iyiye taşımak için çalışacağız bunun için desteklerinize ihtiyacımız var kazanan Erzincan ve Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır diye konuştu.
Belediyecilik Bizim İşimizdir
Daha sonra konuşan CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan; 30 Mart 2014 günü yapılacak Yerel Seçimlerde kazanacaklarına inandığımız Belediye Başkan Adaylarımız ve il genel meclis üyelerimiz için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Değerli dostlar biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman belediyecilik bizim işimizdir dedik. Bu kadar belediyeciliği partimiz dosta ve düşman göstermiştir. Biliyoruz ki bir şehri imar etmek bir halkın gönlünü almaktır. Her biri Erzincan’ımızın evladı olan adaylarımız da kimsenin kuşkusu olmasın ki özlenen sosyal belediyecilik anlayışını gerçekleştirecektir. 
Bildiğiniz gibi ülkemiz Başbakan ve oğlunun ses kayıtlarıyla sarsılmaya devam etmektedir. Hırsızlıkla, yolsuzlukla, rüşvetle, kibirle bu ülkeyi yönetmeye çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı tepeden tırnağa pisliğe batmıştır” dedi.
CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, Artık kalabalık şunu söylüyor. Bu hükmet gitmelidir.   Yıllardır bu ülkeyi yönetenler neyi yönettiklerini ortaya çıkan tabelayla gösterdiler. Görünen ney görünen kamyonlarla giden paralardır. Bunlar o denizin görünen tarafında ki sadece buz parçalarıdır. Altta kalanlar halen duruyor. Kimse bir şey bilmiyor. Bundan birkaç yıl önce Wikilis belgeleri yayınlanmıştı. Bu belgelerde bu ülkeyi yöneten kişinin Dünyanın en zengin dokuzuncu lideri olduğu söylenmişti. O zamandı o sıra şimdi büyük ihtimal bir yada ikincidir” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi