Refahiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Futbol Dostluk Turnuvası’nın açılışını Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı yaptı.

Erzincan merkez Demirkent yerleşkesindeki sahalarda düzenlenen turnuva açılış törenine Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, davetliler, turnuvaya katılan takımlar ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Erzincan Valisi Mehmet Makas, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği futbol turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, takımlara başarılar diledi.

Daha sonra 12 takımın mücadele edeceği dostluk futbol turnuvası Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Belediye Başkanı Bekir Aksun’un başlama vuruşuyla start aldı.

ÇİFTE STANDART NEDEN??

Öte yandan Erzincan merkezde Şavak Derneği’nin düzenlediği 16 takımlı turnuva finaline davet edilen protokol üyelerinden Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve MHP İl Başkanı Salih Aksu dışında katılım olmaması akıllarda soru işareti bırakarak, vatandaşların “bu çifte standart neden” demesine neden oldu.

Vatandaşlar konu ile ilgili şunları söyledi; “Bizim turnuvamız 16 takımlı ve oynanan maçlarda bin kişiden fazla etkileşimi olan bir turnuva. Biz açılış programında büyüklerimizi rahatsız etmeyelim dedik, final ve kupa töreninde davet ederiz dedik ve öyle de yaptık ancak davetiyelerimize ne cevap geldi ne de üst protokolden katılım oldu. Canları sağ olsun ancak konu Refahiye olunca neden farklı davranılıyor veya çifte standart uygulanıyor bunu da oturup düşünmek gerekiyor.”

Editör: Doğu Gazetesi