fastPay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastPay’e tanımlayarak fatura ödemelerinde daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor. fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastPay’in tüm avantajlarına ulaşabiliyor.

“fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar sağlıyor”

fastPay’in, sunduğu özellikler, işbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çeken DenizBank Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Grup Müdürü Lütfi Akbulut şöyle konuştu; “DenizBank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojinin son olanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. Bu doğrultuda fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı şimdi de sektörde bir ilk olan, daha az ödemekampanyalarımızla devam ettiriyoruz. Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş.. ile yaptığımız anlaşma sayesinde vatandaşlarımız fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanabilecekler. fastPay ile fatura ödemelerinde başlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”

“fastPay ile Aras bölgesinde bir ilki gerçekleştirdik

Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Tunçşunları söyledi; “Aras Elektrik Perakende Ailesi olarak müşterilerimize daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek adına fastPay uygulamasıyla elektrik faturalarını ödeme imkanı ve tasarruf etme imkanı sunuyoruz. Müşterilerimizin yapması gereken sadece elektrik faturalarını fastPay üzerinden ödemek. Bu uygulamayla müşteri memnuniyeti anlamında Aras bölgesinde bir ilki gerçekleştirdiğimiz için bizlerde çok mutluyuz.”

Anlaşmalı iş yerleri ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderme ve ATM’den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor. Detaylı bilgi için  www.fastpay.com.tradresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Doğu Gazetesi