Yüksek motivasyonlu, güçlü, girişimci bireyler yetiştirmek gayesiyle yola çıkan Doğa Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri, emeklerinin karşılığını aldı. 2018-2019 dönemi ikinci yarısında il genelinde artan sportif faaliyet ve yarışmalar ile öğrenciler birçok farklı kategoride farklı dereceler alarak, başarılara isimlerini yazdırdılar.

Okul Sporları Okçuluk kategorisinde Zümra KOÇ Erzincan İl Birincisi olurken okul sporları Yüzme Yıldızlar kız/erkek kategorisindeKoray ÖZDEMİR: 50 m serbest, 50 m sırt,100 m sırt, 200 m sırt stillerinde İl birincisi,İrem ARIOĞLU: 50 m serbest stilde İl birincisi, 50 m sırt stilinde İl ikincisi, 50 m kurbağa stilinde İl üçüncüsü,Selin AKTAŞ: 50 m sırt,100 m sırt, 50 m kurbağa,100 m kurbağa stillerinde İl birincisi olarak okullarını en iyi şekilde temsil ettiler.


Doğa Koleji Okul Sporları B Genç Erkek Basketbol Takımı, İl Birincisi olarak gelecek turnuvaların adeta önünü açtı. Erzincan İli Okul Sporları Basketbol Minik Karma kategorisinde,Doğa Koleji öğrencileri 1. olarak şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar.Okul Sporları Minikler Hentbol Müsabakasına katılan kız öğrenciler İl Birincisi olurken, erkek öğrenciler ise İl İkincisiolarak okullarını en iyi şekilde temsil ettiler. Okul sporlarıKorfbol Gençler kategorisinde il üçüncüsü olan Doğa Koleji öğrencileri, kupayı hep birlikte kaldırdılar.Okullar arası satranç turnuvasına katılan Doğa Koleji öğrencilerinden Ahmet Burak ÖZDAMAR, Devrim Can BAKIR, Çağan Irmak YAR ve Burak Emre GÜNDÜZ ise Erzincan Gençler Genel İl ikincisi oldular.Okul sporları B Genç Kız Voleybol Müsabakasında performans gösteren kız voleybol takımı da İl Dördüncüsü olarak, derecede kalmayı başardı.

Erzincan il genelinde düzenlenen okullar arası Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvasında alınan dereceler ise yüzleri bir kez daha güldürdü.
5. Sınıf Öğrencileri: İl Üçüncüsü
6. Sınıf Öğrencileri: İl Birincisi
7. Sınıf Öğrencileri: İl Üçüncüsü
8. S
ınıf Öğrencileri: İl Üçüncüsü
9. Sınıf Anadolu Lisesi (Erkek): İl Birincisi
9. Sınıf Fen Lisesi (Kız): İl Üçüncüsü
9. Sınıf Fen Lisesi (Erkek): İl Üçüncüsü olarak okullarına ve ailelerine bu haklı gururu yaşattılar.

Editör: Doğu Gazetesi