Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile Bartın Üniversitesi arasında hizmet içi eğitimlerin çevrim içi yöntemlerle iş birliği içerisinde yürütülmesi konusunda protokol imzalandı.

İmzalanan protokolle, personelin görevleri ile ilgili bilgi ve becerilerini arttırılması ve bu şekilde personel tarafından sunulan hizmetin verim ve kalitesini yükseltmesi amaçlanmaktadır. Bu amaçla Protokol kapsamında, personelin sürece dair farkındalıklarının artırılması için gayret gösterilecek ve görevli personelin günün koşullarına ve mevzuata uygun olarak yetişmeleri sağlanacak. Ayrıca personelin daha ileriki görevlere hazırlanmaları için liderlik, motivasyon, kurum aidiyeti ve iletişim konularında da eğitimler verilecek.

Üniversitelerarası işbirliklerini önemsediklerini belirten Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, imzalanan bu protokolün mesleki gelişimlerine destek olunması noktasında önemli olduğunu belirterek, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi