Atatürk Parkı’na yerleştirilen set ile hem farkındalık oluşturmak hem de engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.

Erzincan Belediyesi, özel çocukların sosyal yaşamdan faydalanmasını sağlayacak “Engelsiz Oyun Seti”ni Atatürk Parkı’na kurdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kurulan engelsiz oyun seti ile özel çocukların diğer çocuklar ile bir araya getirilmesi, aileleri ile birlikte açık hava aktivitelerinden yararlanması sağlanacak.

Erzincan'da uyuşturucuyla yakalanan iki zanlıdan biri tutuklandı Erzincan'da uyuşturucuyla yakalanan iki zanlıdan biri tutuklandı

Salıncak, kaydırak gibi oyun setlerinin içinde bulunduğu alanda, çocukların tekerlekli sandalye ile rahatça gezinmesini sağlayacak platformlar da yerleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak özel çocuklarımızın oyun oynayabileceği, aileleri ile birlikte açık havada vakit geçirebilecekleri engelsiz oyun setinin kurulumunu gerçekleştirdik. Onların da diğer çocuklar ile birlikte buraya gelerek doyasıya parkın keyfini çıkarmalarını istiyoruz. Tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi