Erzincan Belediyesi kaldırımı olmayan mahalle ve sokaklarda çalışmalarına başladı. Ergenekon Mahallesi’nde yoğunlaşan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakları kaldırımla buluşturuyor.

Erzincan’da yaşayan vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri için temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getiren Erzincan Belediyesi, vatandaşların rahat ve güvenli yürüyebilmelerini sağlamak adına kaldırımı olmayan mahallelerde kaldırım yapımına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen ihtiyaçlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda kaldırım çalışmalarını Ergenekon Mahallesi’nde başlattı. Çalışmalar kapsamında Ergenekon Mahallesi 111. ve 136. sokaklarda deforme olan kaldırımlar, ekipler tarafından sökülerek yeni bordür taşları ile döşenirken, kaldırım olmayan bölgelere de yeni kaldırımlar yapılıyor.Belirlenen program dâhilinde Ergenekon Mahallesi’nin tamamında yenileme çalışmaları devam edecek.

Şehrin çehresinin güzelleşmesi ve yenilenmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincanımızın güzelleşmesi, göze daha hoş görünmesi için yapmış olduğumuz yenilikler ve düzenlemeler devam ediyor. Ekiplerimiz Ergenekon Mahallesi’nde kaldırım yenileme ve kaldırımı olmayan sokaklarda da yeni kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Program dâhilinde Ergenekon Mahallesi’nde tüm sokakların kaldırımlarını yenileyeceğiz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi