Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak konuşan ve dernek hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Eren Varlı; “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent hocamız bizleri makamında kabul etti. Kendisine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

ERHAVDER olarak şehirde doğa sporlarını tanıtmak ve güçlendirmek adına yola çıktık. Bu kapsamda şehrimizde büyük bir kitle olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencilerimize okuduğu şehri daha iyi tanıtmak, genç kardeşlerimizi spor organizasyonlarında buluşturmak adına faaliyetlerimize başladık.

Şüphesiz ki öğrencilik yılları insanların hiç unutmadığı en keyifli yılları arasında yer alıyor. Biz bu yıllara katkı sağlamak adına Erzincan’ı hafızalara kazımak adına elimizden geleni yapacağız. Doğasıyla havasıyla suyuyla coğrafi yapısıyla harika tarihiyle kadim bir cennet olan Erzincan’da herkesi doğaya aşık olmaya davet ediyoruz. Rektörümüze de bizlere verdiği destek sözü için teşekkür ederiz” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ise ERHAVDER yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sporun önemine değindi.

Sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyaret Dernek Başkanı Eren Varlı’nın, ziyaret anısına Rektör Prof. Dr. Levent’e plaket takdim etmesi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: Doğu Gazetesi