Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin ve Yönetimi Ramazan Bayramı münasebetiyle şehit ailelerini ziyaret ettiler. Erzincan genelinde yaklaşık 14 şehit ailesini ziyaret eden ERŞAD yönetimi şehit ailelerinin buruk bayramlarını kutlayarak hayır dualarını aldılar.

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Üstçavuş Uğur Fethi Özdemir ailesini ziyarette, Oğlunun kendisine verebilecek en güzel hediyeyi verdiğini dile getiren Şehit babası Lütfi Özdemir, “Beni onurlandırdı. Evladım vatanı, ezanı, bayrağı için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içmiştir. Rabbim Uğur’um ve tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin’’ dedi.

Ziyaretlerden dolayı çok  mutlu olduklarını da belirten şehit Astsubay Üstçavuş Uğur Fethi Özdemir’in babası Lütfi Özdemir, Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak çok mutlu ettiniz. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Şehitlik mertebesi güzel bir mertebedir. Evlatlarımız bayrağı, vatanı için şehit olup Türkiye'nin gururu olmuşlardır. Evlatlarımızın isimlerinin, hatıralarının yaşatıldığını görmek bizi onurlandırıyor Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Şehitliğin peygamberlikten sonra gelen en yüce makamlardan biri olduğunu vurgulayan ERŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Şehit Polis Salih Zengin’in Kardeşi Abdulkadir Zengin ise konuşmasında; “ Yönetime seçileli 15 gün oldu. Bizler hepimiz şehit yakınlarıyız. Bizlerde yönetim olarak Ramazan bayramında bu vatan için evladını kardeşini şehit vermiş büyüklerimizi ziyaret etmek ve hayır dualarını almak istedik. Yönetim olarak tüm şehitlerimizin ailelerinin yanında olacağız birbirimize destek olacağız inşallah dedi.

Zengin konuşmasında; “Hepimiz biliriz, Rabbimizin insanoğlu için bahşettiği en önemli makamlardan birisi hiç kuşkusuz şehitliktir. Evlatlarınız, kardeşlerimiz bu kutlu yolun en büyük yoldaşları olmuş, yüce Allah’ın rızasını kazanmak için, vatan için, namus için can verip, şehadet şerbeti içmişlerdir. Vatanı, bayrağı, ezanı için canlarını vermiş olan tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum dedi.

Editör: Doğu Gazetesi