Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte kar temizleme çalışmalarına başladı.

Erzincan Belediyesi’ ne bağlı ekipler kar yağışı ile birlikte şehir merkezinde ulaşımın aksamaması için kar küreme çalışmalarına sabah erken saatlerde başladı. Karla mücadele çalışmaları için daha önceden hazırlık yapan Erzincan Belediyesi ekiplerince, kar yağışı ile birlikte şehir merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsmail Mersinlioğlu, kar yağışından dolayı yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek için kar temizleme çalışmalarını planlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirterek; “Fen İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde iş makinelerimiz ve personellerimiz ile birlikte başlattığımız kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. İş makineleri ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmaları devam ederken, yaya olan personellerimiz de küreklerle kaldırımları temizliyor. Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz.”

Editör: Doğu Gazetesi