Açıklanan 2019 YKS yerleştirme sonuçları Erzincan Fen Lisesi’nin ilimizin yine en başarılı okulu olduğunu ortaya koydu. Açıklanan sonuçlarla Erzincan Fen Lisesi’nden mezun olan öğrencilerden 56 genç çeşitli üniversitelerin yüksek puanlı fakültelerindeki bölümlere yerleşti. Mezunlardan 27’si Tıp, 12’si Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, 3’ü Diş Hekimliği 8’i Hukuk Fakültesi, 6’sı Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlere yerleşti.

Erzincan Fen Lisesi 2019 YKS sonuçlarını okul sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaşılarak, Erzincan için Türkiye ile Yarışıyoruz diyen Okul Müdürü İdris Meral, Emeği geçen samimi, vefakar öğretmen arkadaşlarımızı; çalışkan, karakterli ve nitelikli öğrencilerimizi; her zaman bizimle olan velilerimizi ve her daim yanımızda olan devlet büyüklerimize teşekkür ederiz.

Ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanan tüm öğrencilerimizi kutlar; ailelerine, devletimize, milletimize ve insanlığa faydalı; karakterli, kaliteli ve nitelikli insanlar olarak, sağlık ve huzur içinde başarılı çalışmalar yaparak; Erzincan’ın ve Erzincan Fen Lisesinin gururu olmaya devam edeceklerine inancımız tamdır ifadelerine yer verdi.

Editör: Doğu Gazetesi