Adem Küçükkaya

Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Kıraç, Erzincanlılarla buluştu.

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanlığının himayelerinde, Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliğinde, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi evsahipliğinde Erzincan’da düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Kıraç gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Binlerce öğrencinin ve vatandaşın doldurduğu üniversite yerleşkesindeki konser alanında, Türk rock müziğinin başarılı ismi Kıraç sevilen şarkılarını, gençlerin alkış ve tezahüratları arasında seslendirerek Erzincanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin önemine binaen sahneye çıkan Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Ünlü Şarkıcı Kıraç’a çiçek takdim ederek öğrencileri selamladılar.

Burada öğrencilere seslenen Erzincan Valisi Mehmet Makas, bu etkinliğin Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu Programı Kapsamında düzenlendiğine dikkat çekerek, geleceğimizin teminatı gençlerden Vatanımıza, Bayrağımıza sahip çıkmalarını istedi. Gençlerin coşkulu alkışları arasında konuşmasına devam eden Makas, “Sizlerle bu bayrağımız daima dalgalanacak, daha güzel günlere inşallah hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

‘Dörtyol Mevcut Durum Analizi Ve Ulaşım Senaryolarının Oluşturulması Teknik Destek’ projesi imzalandı ‘Dörtyol Mevcut Durum Analizi Ve Ulaşım Senaryolarının Oluşturulması Teknik Destek’ projesi imzalandı

Dinleyicilerin yoğun sevgi gösterisi altında şarkılarını dinleyiciler ile hep bir ağızdan söyleyen Kıraç, böylesi güzel bir etkinlikte kendisini Erzincanlılarla buluşturan Vali Mehmet Makas’a Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'a ve EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi