Bayburt-Gümüşhane illerinin bağlı olduğu Erzincan TOÇ BİR-SEN Şube Başkanı Orhan Almacı'nın Tek liste ile gidilmesi beklenilen kongrede güven tazelemesi bekleniyor.

Erzincan TOÇ BİR-SEN Kurucu Şube Başkanı Orhan Almacı Memur-Sen camiası ve Toç-Bir-Sen’in tüm teşkilat mensupları olarak kuruldukları günden itibaren kamu görevlilerinin hak arama mücadelesinin öncülüğünü üstlendiklerinin altını çizdi.

Özgür birey, sivil toplum ve demokratik hukuk devletinin inşasında hep öncülük ettiklerini kaydeden Almacı , “ Erzincan'da Eylül 2014 yılında Şubemizi kurarak 1.Olağan Genel Kurulumuzu gercekleştirdik. Bayburt ve Gümüşhane illerimizdeki üye arkadaşlarımız ile Şubemizi kurduk. Yönetim Kurulu üyelerimiz Gümüşhane İl Temsilcisi İbrahim Yaşar ile Bayburt İl Temsilcimiz Cihat Parıldar'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kongremize Genel Başkanımız Sayın Hüseyin Öztürk'ün katılımı bizleri onurlandıracaktır. Davaya sadakat ve samimiyetten taviz vermeden insanlığın, milletimizin, üyelerimizin ve kamu görevlilerinin daha huzurlu, daha müreffeh ve daha özgür yaşaması hedefine ulaşmak için tüm gücümüzle mücadele ettik. Etmeye devam ediyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda; kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan’ın davasına sadık kalarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nerde durduğumuz kadar, bu yolu kimlerle yürüdüğünüz de çok önemlidir. Erdemli hareketin neferleri olarak her birimiz Hak, hakikat, emek ve ekmek mücadelesi verdiğimiz bu yolda ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek, derdi millet ve ümmet, yükü insanlık olanlarla büyüttük bu çınarı. Hiç kimseyi ötekileştirmedik, yargılamadık. Toç-Bir-Sen ailesi olarak hoş bir seda bırakmak için hep birlikte koştuk, koşturduk. Koşturmaya devam ediyoruz. Bu soylu mücadelemizde alın teri döken kurucularımızdan genel başkanlarımıza, genel merkez yönetimlerimize, şube ve il başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadınlar ve engelli çalışanlar komisyonlarımıza, iş yeri temsilcilerimizden üyelerimize ve tüm gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyor ve hizmetlerimize devam edeceğimiz belirtmek isterim. Yapılacak olan Kongremizde tüm TOÇ BİR-SEN üyelerimizi davet ediyor ve bekliyorum" dedi.

Editör: Doğu Gazetesi