Geçtiğimiz ay Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak tarafından açılışı yapılarak hizmete giren MÜSİAD Erzincan Şubeni ziyaret eden Erzincan TSO Başkanı Selçuk Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri burada MÜSİAD Şube Başkanı Murat Yurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.
Yapılan ziyarette bir konuşma yapan TSO Başkanı Selçuk Polat, Erzincan MÜSİAD’ın şehrimizdeki iş adalarına ve şehrimiz ekonomisine güç katacağına inandıklarını belirterek, amacımız sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla esnaf tüccar ve sanayicimizi bölgemizde en üst seviyeye taşıyacağımıza inancımız tamdır, Erzincan MÜSİAD şehrimize hayırlı olsun dedi.
Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı Murat Yurt ise ilimizdeki STK’lar ile birlikte hedefler belirleyerek iş dünyamızı başarılara ulaştırmada Erzincan MÜSİAD olarak elimizden geleni yapacağız dedi. Yurt konuşmasında ayrıca esnaf tüccar ve sanayicimizin sorunları ile birebir ilgilenerek çözümü noktasında başarıya ulaşacaklarına emin olduklarını belirtti. 
Editör: Doğu Gazetesi