AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 2021’in sonuna kadar Erzincan’da 795 bin fidan dikeleceğinin müjdesini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin verdiğini açıkladılar. 

AK Parti Erzincan Milletvekilleri konuya ilişkin olarak açıklamalarında: “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, "2021'in sonuna kadar Erzincan’da 795 bin, tüm Türkiye'de ise 252 milyon fidan dikeleceğinin müjdesini verdi. Şehrimize olan sevgimiz bu ağaçlarla daha çok büyüyecek ve yeniden yeşerecek.

Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, bu yılsonuna kadar dikilecek fidanlara ilişkin açıklama yaptı. Bakan Sayın Pakdemirli, “2021’in sonuna kadar, Erzincan'da 795 bin tüm Türkiye'de ise 252 milyon fidan dikerek 'Geleceğe Nefes' oluyoruz” dedi. Bizlerde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım nezdinde Erzincanlılar adına kendisine teşekkür ediyoruz.  11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde şehrimizde ki tüm vatandaşlarımızı fidan dikim alanlarına davet ediyoruz. Hep birlikte Erzincan’ımıza Türkiye’mize nefes olacağız. Erzincan için ülkemiz için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz” dediler.

Editör: Doğu Gazetesi