İstanbul Kartal,da bulunan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen geceye Erzincanlı İş Adamları Belediye başkan yardımcıları , Erzincan Dernek Başkanları, Erzincanlı Sanatçılar , ve sevenleri katıldı.

Erzincan’lıların yanlız bırakmadığı bu güzel geceye birbirinden güzel sesleri ve yorumları ile " Taner Özdemir , Arif Kurt , Özcan Türe, Fikret Dolu , ile Birbirinden güzel Erzincan Türküleriyle ve Seyranoğlu şiirleri ile Salonda Olanlara duygusal anlar yaşattılar.

Erzincan Sevdalısı ve Erzincan’ın isminin geçtiği her yerde her zaman hazırı diyen  Dizi Ve Sinema Oyuncusu Erdal Bakır gece ile duygularını şu kelimelerle ifade etti.  "Erzincan’ımızın İsmi gecen her yerde Erzincan’lı hemşerilerimi elimden geldiği kadar yalnız bırakmıyorum.  Bu güzel Tanıtım Gecesinde de Erzincanlı hemşerimiz Eda Alakuş,u yanlız bırakmayıp buraya gelerek albüm tanıtım galasına katıldım.  hemşerime Sanat hayatında basarılar diliyorum. İstanbul’daki Erzincanlı hemşerilerimiz her zaman her yerde hal hatırımızı sorarlar buda bizleri çok mutlu ediyor. Şahsım ve Sanatçı arkadaşlarımın adına buradan bütün Erzincan’lı hemşerilerime  Saygı ve sevgilerimi gönderiyorum  iyi ki Erzincan’lıyım " dedi.

 

Editör: Doğu Gazetesi