TFF 3. Lig 3. Grup’da mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’un taraftarları 13 Şubat Şehir Stadyumunun karşısında Kültür Müdürlüğü yanında dernek açtı. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Anagold 24 Erzincanspor teknik adamları ve futbolcularının da katılımıyla düzenlenen açılış töreninde Erzincanspor’dan bu yıl şampiyon beklendiği konuşuldu.

Açılışta ilk olarak söz alan Dernek Başkanı Işın Özdemir, Anagold 24 Erzincanspor başta olmak üzere taraftarlar derneğine destek veren herkese teşekkür ederek, kırmızı siyahlı ekibe gönül vermiş taraftarları derneğe beklediklerini söyledi.

Derneği açılışını yapan Erzincan Valisi -Ali Arslantaş, taraftarlar derneğinin bir çatı altında toplanmasının bölgede güzel bir örnek teşkil ettiğini vurgulayarak, dernek sayesinde taraftarların daha bilinçli ve tek yumruk halinde hareket edebileceklerini belirtti. Anagold 24 Erzincanspor’a herkesin gönülden destek vermesi gerektiğini vurgulayan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, derneğin açılışında emeği geçen herkesi tebrik ederek,TFF 3. Lig 3. Grup’da mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Editör: Doğu Gazetesi