Başkan Gökhan Keleş'in  yakından takip ettiği ve maçlarını izlediği Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim ligi 6. Grup’ta ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu hedeflerken, ligde 32 puan ve +12 averajla ikinci durumda

            Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı kendi sahasında aldığı Sivas Belediyespor galibiyetiyle ligde İkinci. Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim ligi 6. Grup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı kendi evinde ağırladığı ve Başkan Gökhan Keleş'in, Başkan Yardımcısı Erkan Karagül,yöneticiler ve taraftarla birlikte izlediği karşılaşmada Sivas Belediyespor takımını 3-0 mağlup ederek 32 puanla +12 averajla ikincilik koltuğuna oturdu.

            Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımını, Sivas Belediyespor takımı karşısında galip getiren golleri Penaltıdan Selim Okur atarken, diğer iki golü Ali Sefer kaydetti. Karşılaşmayı Samet Yağcı yönetirken yardımcılıklarını Ömer Faruk Topcu, Ahmet duman yaptı. Maçta 4. hakem olarak Zeynep Kılıç görev alırken maçın Gözlemcisi Mevlüt Özarslan'dı.

            Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımının en fazla golünü 6 gole Ali Sefer atarken, 5 Golle Hasan Baki ve 4 golle Selim Okur takip ediyor.

            Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı kalan iki karşılaşmada istediği sonuçları elde ederek ilk 2'ye kalırsa Antalya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

            ANTALYA'DA ŞAMPİYON OLAN TAKIMA 250.000 LİRA

            Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı kalan iki karşılaşmada istediği sonuçları elde ederek ilk 2'ye kalırsa Antalya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

            Anagold 24 Erzincanspor takımına Başkan seçildikten sonra Altınordu, Bursaspor, Gençlerbirliği, Samsunspor gibi ciddi akademi yatırımları yapan takımlardan biri olma yolunda hızla yürüyor. Son yıllarda altyapısından çıkardığı futbolcularla geleceğe yatırım yapan ligin bitimine iki hafta kala 34 Puanlı Lider 52 Ordusporun ardından ikinci durumda Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı ligin sonunda şampiyonluk hedefliyor.

            Türkiye Futbol Federasyonu sezon sonu açıkladığı yönetmeliğe göre Türkiye Futbol Federasyonu U 19 Bölgesel Gelişim liglerinde 2021-2022 Futbol Sezonu Türkiye Finalleri müsabakaları sonucunda ilk sırada bitirerek şampiyon olan takıma 250.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir. İkinci bitiren takıma 200.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir. Üçünçü bitiren takıma 150.000 Lira Para ödülü ve 30 Adet madalya, kupa verilir.

Anagold 24 Erzincanspor Altyapı Takımları Gelecek İçin Ümit Veriyor

Türk Futboluna Genç Yetenek Kazandırmak isteyen Anagold 24 Erzincanspor Genç Başkanı Başkanı Gökhan Keleş, Altyapı Liglerinde başarılı olmak, A Takıma ve Ülke Futboluna Yeni Futbolcu Kazandırmak İçin alt yapıya ayrı önem veriyor ve ligde zirve hesabı yapan ve şuanda lig ikincisi U 19 takımının maçlarını takip ediyor. Futbolu bilen Genç Başkan Gökhan Keleş sadece U 19 takımının değil Alt yapılardaki diğer takımlarda yer alan tüm yetenekleri bizzat takip ediyor.

            Zamanı olduğunda idmanlarını dahi takip eden Keleş Anagold 24 Erzincanspor'un-Eskişehirspor karşılaşması öncesi Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte U 19 Takımının Sivas Belediyespor'u 3-0 yendiği karşılaşmayı izledikten sonra A takımın maçına geldi. Başkanın ilgisi genç futbolcuları ve onları çalıştıran Hocalarını ayrı motive ve mutlu ediyor. Bu durumdan Anagold 24 Erzincanspor taraftarıda memnun.

Anagold 24 Erzincanspor takımında önce Kırmızı-Siyahlı takımda daha Türkiye Süper liginde forma giyecek Emirhan Demir, Ali Sefer, Emre Sarıkaya, Mehmet ali Kaya ve Selim Okur gibi yetenekli gençler var.

Anagold 24 Erzincanspor takımında Alt yapı Koordinatör Hocası olarak Murat Aydoğan çalışırken, Tolga Özpoyraz, Yusuf Ak , Yalçın Karagöz ve Ömür Mermerkaya hocalara alt yapı takımları emanet.

Toros’tan altyapıya yakın takip

Anagold 24 Erzincanspor'un alt yapısını takip ettiklerini zamanı olduğunda maçlarını ve idmanlarını takip ettiğini belirten Teknik Direktör Mesut Toros, altyapı oyuncularını yakından takip ederek gelişimlerini arttıracaklarını ve A Takım’a daha fazla oyuncu kazandırılabilmesi için çalışmalara destek olduğunu ve alt yapı hocalarından bilgi aldığını söyledi.

Anagold 24 Erzincanspor U19 Takımı ligde oynadığı 18 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, 32 gol atıp kalesinde 20 gol gördü.Kırmızı siyahlı takım topladığı 32 puan ve +12 averajla 2. sırada bulunmaktadır. U19 takımınızın son maçı lider Orduspor’la Erzincan’da oynayacaktır.


Aydoğan'dan Başkan Keleş'e Teşekkür

Anagold 24 Erzincanspor'un Altyapı Koordinatörü Murat Aydoğan, Alt yapıya önem veren maddi manevi sürekli yanımızda olan idmanlarımızı ve maçlarımızı takip eden Başkanımız Gökhan Keleş ve Yönetim Kuruluna alt yapı takımlarına verdikleri desteklerden ve ilgilerinden dolayı ve bizlere güvenip görev verdikleri için teşekkür ettiğini söyledi.

Ligin Bitimine İki Hafta Kaldı

U19 Gelişim Ligi’nde  son iki da Anagold 24 Erzincanspor  takımı, topladığı 32 puanla ligin bitimine iki hafta kala ikinci durumda. Bu hafta deplasmanda Formül Erbaaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı Siyahlı takım ligin son haftasında lider 52 Orduspor ile ligi tamamlayacak.

Editör: Doğu Gazetesi