2021 yılında güzel bir başarı yakalayan Erzincan’da 105 Avrupa Kalite Etiketi,287 Ulusal Kalite Etiketi olmak üzere toplamda 392 kalite etiketi kazanıldı.

Bu başarıya ilçelerin de önemli ölçüde katkısı oldu. Üzümlü, Refahiye, İliç, Kemah, Tercan ve Çayırlı gibi ilçelerimiz de kalite etiketlerini alarak projelerin dezavantajlı bölgelerinde de itinayla yürütüldüğünü kanıtladı.

Erzincan Müftülük Konferans Salonu'nda eTwinning 2021 Kalite Etiketi töreni düzenlendi. Törene İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Eğitim Müfettişleri Başkanı Selahattin Karaman, Şube Müdürlerinden Hüseyin Erol, Yücel Kaplanoğlu, Hasan Güneş, Murat Karakurt ve yaklaşık 300 öğretmen katıldı.

Törenin açılış konuşmasında Aziz Gün, Erzincan'ın yükselen eTwinning başarı grafiğine, öğretmenlerin her gün daha da artan azmi ve hevesine, eTwinning projelerinin birleştirici yönüne ve başarmanın verdiği mutluluğun mesleki gelişime katkısı gibi konulara değindi.

Törende, Erzincanlı eTwinning öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan video gösterimi yapılmış, İMKB Müşir Zeki Paşa müzik öğretmeni Sevilay Erkan rehberliğinde hazırlanıp öğrenciler tarafından sunulan eTwinning Şarkısı dinletisi ile program devam etti. Öğretmenler Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri ile buluşurken okul yöneticileri de okul levhalarını aldılar.

Editör: Doğu Gazetesi