16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından çalışmalar devam ediyor. Şehrin birkaç noktasına stant koyarak vatandaşlara ‘Evet’ gazetesi dağıtan AK Partili gençler, değişiklik yapılan 18 madde hakkında vatandaşları bilgilendirerek, referandumda ‘Evet’ oyu kullanmalarını istiyor.

            Referanduma sayılı günler kala AK parti Gençlik Kolları üyeleri çalışmalarına hız verdi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin de destek verdiği çalışmalarda gençler Cumhuriyet Meydanı ve Saat Kulesi önüne açtıkları stantlar ile vatandaşlara 18 maddenin detaylı olarak anlatıldığı ‘Evet’ gazetesini dağıtıyor.

            AK Parti Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Fatih Özbir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ömer Kayser ve gençlik kolları üyelerinin katılımı ile Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara gazete dağıtıldı.

            Referanduma 13 gibi kısa bir süre kaldığını söyleyen ve bu noktada Erzincan genelinde seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, “Gençlik Kolları üyeleri olarak bizler referanduma sayılı günler kalması sebebiyle çalışmalarımızı hızlandırdık. Cumhuriyet Meydanı ve Saat Kulesi önüne kurduğumuz stantlarda vatandaşlarımızı bilgilendirme adına ‘Evet’ gazetesi dağıtıyoruz. Seçim gününe kadarda çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. 16 Nisan’da inşallah vatandaşlarımızın tercihi ‘Evet’ ten yana olacaktır. Bizlerde bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski yöneticilerimiz ve yeni yöneticilerimiz hep birlikte çalışmalara katılıyoruz. AK Parti Gençlik Kollarının ilk başkanı Fatih Özbir’e de bize bu çalışmalarda vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. 16 Nisan’a kadar biz AK Gençler olarak ‘Durmak yok yola devam’ düsturu ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

            Konuşmanın ardından AK Partili gençler vatandaşlara ‘Evet’ gazetesi dağıttı.

 

Editör: Doğu Gazetesi