Eylül 2014 Meslekî Çalışmalar Programı kapsamında 1-5 Eylül 2014 tarihlerinde icra edilen program; 1 Eylül 2014 tarihinde her okulun kendi bünyesinde gerçekleştirmiş olduğu toplantı ile başladı.
2 Eylül 2014 Salı günü ildeki tüm öğretmenlerin katılımı ile iki oturum halinde "Etkili Öğretmenlik ve İletişim” konulu seminer gerçekleştirildi. Uzman Psikolog Uğur Elmas tarafından gerçekleştirilen seminere Vali Yardımcısı Vekili Emre Nebioğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler yoğun bir ilgi gösterdiler.
Programın üçüncü ayağında ise 3-4-5 Eylül 2014 tarihlerinde ildeki tüm öğretmenlerin katılımları ile 09:00/12:10 saatleri arasında meslekî çalışmalar programı icra edildi.
TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde öğretmenlerle bir araya gelerek meslekî çalışmaları yerinde inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün: “Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Eylül ayı meslekî çalışmalar programını 11 farklı okulda böylesine verimli bir şekilde gerçekleştirmiş olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayız. Bu çalışma döneminin ilimiz eğitimine olumlu katkılar sağlayacağına yürekten inanıyor; katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi