Erzincan’ın 104. Kurtuluş yılı etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı folklor gösterileri ve konserler ile şenlendi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katıldılar.


Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi Ürküş Aksun, Vali Yardımcıları Hüseyin Remzi Konak ve Yunus Emre Temel, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İlimiz Kaymakam Adayları Erdem Yenisoy, Yunus Emre Polat, Ayşegül Yıldırım ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinliklerde folklor gösterileri ilgiyle izlendi.


Yerel sanatçı Barış Polat'ın konseriyle şenlenen Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olarak sucuk ekmek, kestane ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Erzincan Kültür ve Sanat Günleri etkinliklerinin hafta boyunca devam edeceğini belirterek, etkinliklere tüm Erzincanlıları davet etti.

Editör: Doğu Gazetesi