Erzincan’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından Genç Şavak Derneği 2. Geleneksel Futbol Turnuvası düzenleyecek.

Erzincan’da faaliyetlerine devam eden Genç Şavak Derneği, Genç Şavak Der Futbol Turnuvası Başkanlar (Muhlis Doğan, Mehmet Karadaş)  sezonu adı altında futbol turnuvası düzenliyor.

Genç Şavak Der Futbol Turnuvası Başkanlar (Muhlis Doğan, Mehmet Karadaş)  sezonu 11 Ekim’de başlayacak. Turnuvada gençlerin kaynaşması ve spora teşvik amaçlanıyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Genç Şavak Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Can, turnuvaya katılan bütün takımlara ve katkı sunan herkese teşekkür ederek; “Genç Şavak Derneği Futbol Turnuvası Başkanlar (Muhlis Doğan, Mehmet Karadaş)  sezonu takım başvuruları şu an devam ediyor. Bu sezonun ismini değerli büyüklerimiz İliç eski Belediye Başkanı Merhum Muhlis Doğan ve Akyazı eski Belediye Başkanı Merhum Mehmet Karadaş adıyla düzenliyoruz. Bu vesileyle değerli büyüklerimize Allah’tan Rahmet diliyoruz. Bu turnuvamızda gençlerimizi spora yönlendirmeyi ve birbirileri ile kaynaşmalarını hedefledik. Malumunuz pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl turnuvamızı yapamadık. Umarım bundan sonra pandemi nedeniyle spordan uzak kalmayız. Futbolu özleyen, futbolu seven herkesi turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi