Erzincan’da AK Parti Gençlik Kolları soğuk ve karlı havada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına yetişerek belirlenen 24 ayrı noktada yemleme çalışması yaptılar.

Bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları üyesi gençler soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kolları sıvadı. Ekipler, kırsal alanda sokak hayvanları için yem ve mama dağıtmanın yanı sıra kentin birçok bölgesine de mama bıraktı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kayser; “Soğuk kış günün de biz de arkadaşlarımızla sokakta kalan sahipsiz hayvanlarla alakalı ne yapabiliriz diye düşündük. Şehrimizde 24 tane nokta belirledik. Bu noktalarda sahipsiz hayvanlara sokak hayvanlarımıza kendi ayarladığımız ve organize ettiğimiz şekilde belediyelerimizin de desteği ile ayarladığımız mamaları şehrimizde belirlediğimiz 24 noktaya dağıtacağız. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımızın yaşanan malum olaylardan sonra sahipsiz sokak hayvanları ile alakalı ortaya koymuş olduğu manifestoyu bizde Erzincan gençlik kolları olarak görev ahdettik. Bu göre üzere şehrimizde sokak hayvanları aç kalmasın diye kendi çapımızda bir çalışma hazırladık ve bugün hayvanlarımızı aç ve açıkta bırakmamak üzere mama dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Soğuk kış günleri çetin bir şekilde devam ettiği sürece biz de hiçbir sokak hayvanımız aç kalmasın diye elimizden gelen bütün gayreti göstermeye devam edeceğiz. Kış süresi boyunca. Hemşerilerimize de buradan bir duyuru yapmak istiyoruz. Sokak hayvanlarımız aç kalmasın sizlerde kapınızın önünde, mahallenizde sokağınızda açta açıkta hayvanlar varsa mutlaka bir yardımda bulunun” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi