Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi gençlerle yeni dönem faaliyetlerine başladı.

Erzincan İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, yeni eğitim – öğretim döneminde lise gençliğine yönelik yürüttüğü faaliyetlerine başladı.

'Gençliğimiz Geleceğimizdir' projesi çerçevesinde her yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan İl Müftülüğü arasında düzenlenen mutabakatla Erzincan’da ki ortaöğretim ve lise okulları belirli günlerde diyanet gençlik merkezinde misafir ediliyor.

Erzincan Müftülülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğünce planlanan ve temel hedefi öğrencilerle tanışıp kaynaşmak olan ortaöğretim lise gençliği faaliyetlerinin yeni dönemde ilki, hafta Vali Metin İlyas Aksoy ortaokulunun davet edilmesiyle gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi ve öğretmenlerinin takip ve âlâkaları, müftülük görevlilerinin de yoğun çalışmaları vesilesi ile tüm sene boyunca yapılacak gençlik buluşmaları, nezih bir ortamda, çeşitli ikramların ve kaynaşma sohbetlerinin de yapıldığı sıcak bir atmosferde dönem boyunca çeşitli akademisyenlerin de davet edilerek öğrencilerle buluşturulması şeklinde devam edecek.

Editör: Doğu Gazetesi