Buna göre gün içinde yapılan muayene ile birlikte 16.00-23.00 saatleri arasında da göz polikliniği hizmet verecek. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi, Kulak Burun ve Boğaz, Dahiliye poliklinikleriyle birlikte eski Dünya Göz Hastanesi binasında hizmet veren Göz Polikliniği de akşam saat 16.00 ile 23.00 arası hasta kabulüne başladı.

Düzenleme hakkında bilgi veren Salık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik gün içinde yapılan muayene ile birlikte 16-23 saatleri arasında da göz polikliniğinin hizmet vereceğini ifade etti.

Hirik yaptığı açıklamada, ‘’Verilin sağlık hizmetinde hiçbir şekilde aksamaya mahal vermemek için gece polikliniklerimiz aktif olarak şuanda hizmettedir. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi, Kulak Burun ve Boğaz, Dahiliye poliklinikleri, acil ve göz yerleşkemizde eski Dünya Göz Hastanesi olarak geçiyor. Orda da Göz Hastalıkları Polikliniğimiz akşam saat 16.00 ile 23.00 arası hasta kabulüne başlamıştır ve aktif olarak çalışmaktadır. Gündüz mesaisi ya da mazereti sebebiyle gelemeyen hastalarımız akşam polikliniklerimizi tercih edebilirler.’’ dedi.

Editör: Doğu Gazetesi