Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, haftaya okul ziyaretleriyle başladı. İstiklal Marşımızı öğrencilerle birlikte okuyan Aziz Gün, Akyazı Şehit Er Mesut Koyun İlk/Ortaokulumuzdaki Bayrak Töreninin ardından öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra öğretmenlerle bir toplantı yaparak, eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Buradaki ziyaretinin ardından TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbetin ardından okul idarecileri öğretmenlerle bir toplantı yaptı. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Aziz Gün, DYK'ların öğrencilerin eğitimi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Daha sonra ziyaret ettiği Erzincan Lisesinde 11 ve 12. sınıf öğrencilerine hitaben konuşan Gün, "Tüm sınıf düzeyleri için her ay Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayımlanan yardımcı kaynak paketi ve 7, 8, 11 ve 12. sınıflarımıza yönelik DYK'lar ile Bakanlığımız öğrenci ve öğretmenlere destek olmaktadır. Ayrıca Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında ders vermekte olan öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz. Katılım sağlayan ya da sağlamayan öğrencilerimizin bilmesini isterim ki; Bakanlığımız her zaman öğrenci faydası için yeni çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların hepsinin merkezinde öğrencilerimiz vardır. Her daim öğrencilerimizin her türlü taleplerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm sınıf düzeyleri için sağladığı destek için bakanlığımıza teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi