Yurtdışı Yolcusu Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sancak Aslan ve yurtdışına çıkacak olan öğrenci ve öğretmen temsilcileri, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ü ziyaret ettiler.

2020 yılında Erasmus+Programı kapsamında, "Bireylerin Öğrenme Hareketliliği" konusunda başvurusu yapılan ve Ulusal Ajans tarafından başvurusu kabul edilen, "Mesleki Eğitimde Erasmus+Vizyonu" isimli projeyle Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinede, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında eğitim görmekte olan 6 Öğrenci, 13 Şubat-5 Mart 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Cordoba kentine, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanından 6 Öğrenci ve 2 öğretmen Portekiz'in Braga kentine ve Moda Tasarım Teknolojileri alanından 6 Öğrenci ve 2 Öğretmenimiz İtalya'nın Milano kentine gideceklerdir. Proje kapsamında gidecek olan öğrencilerimiz, kendi alanlarında gittikleri ülkelerdeki Eğitim kurumlarında, 3 haftalık Mesleki Eğitim alacaklardır.

Milli Eğitim Müdürü Gün, yurtdışına çıkacak olan öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. İyi yolculuklar ve başarılar dileyen Aziz Gün, ziyaretleri için okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi