Toplantıya; İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Emniyet Müdür Yardımcısı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü ve mahalle polisleri, Çocuk Şube Müdürü ve personeli, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü, Yenişehir ŞEB Polis Merkezi Amiri, Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesinde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra 68 mahalle sakini katıldı.

            Toplantıda; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tuncay Özcanlı tarafından açılış konuşması yapıldıktan sonra, Erzincan İl Emniyet Müdürü Sayın Doğan İNCİ başkanlığında "Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı" başladı.

           Toplantı da söz alan mahalle sakinleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün yaptıkları çalışmalardan ve bu bilgilendirme toplantılarının düzenlenerek, güvenlik ile sorunlarını dile getirme fırsatı verilmesinden memnun olduklarını belirterek; Erzincan Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına, bu çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarı temennilerinde bulunmuşlardır. Toplantı, verilen ikram ve karşılıklı sohbetlerin ardından sona ermiştir.
Editör: Doğu Gazetesi