Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnameleriyle, 25 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığından Erzincan Cumhuriyet başsavcılığına atanan Abdullah Akın Çiçek davetleri kabul etmeye devam ediyor.

Ziyarette İmam Hatip Okulları Platformunun kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Başsavcı Çiçek’e bilgi veren Erzincan İmam Hatip Okulları Platform Başkanı Ali Şimşek, “Platform olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bizler inşallah Vatanını milletini seven nesillerin yetişmesi için gayret ediyoruz. Ülkemiz 15 Temmuz gibi bir darbe girişimine maruz kaldı. Dini kullanan vatan hainlerine müsaade edilmemesi adına İmam Hatip okullarımız önemli inşallah gelecek nesillerimiz inançlı bir gençlik olacak dedi.

Erzincan Cumhuriyet başsavcısı Abdullah Akın Çiçek ise Eğitimin önemine vurgu yaptı. Çiçek, “ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hem İslami hem de pozitif ilimler konusunda eğitim veren imam hatip okullarının önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirtti.

Editör: Doğu Gazetesi